Kersttoernooi Dynamic Tennis SV Twello

Twello- Op 23 december was weer het jaarlijkse kersttoernooi van dynamic tennis SV Twello. Er werd weer keihard gestreden om de punten en de overwinning binnen te halen. Spannende, soms fanatieke wedstrijden waren het gevolg, maar tussendoor was er ook tijd voor een praatje en een kopje koffie.

De finale werd uiteindelijk, onder enthousiaste publieke belangstelling, gewonnen door Olga Vermeulen en Dick van Amerongen. Er moest zelfs een tie-break aan te pas komen. Zij mogen nu elk de wisselbeker een half jaar beheren. Daarna werd er een heerlijke lunch in de kantine van SV Twello genuttigd.

Wilt u in het nieuwe jaar uw conditie, op een leuke sportieve manier, op peil houden, dan is dynamic tennis misschien wel een geschikte sport voor u.

Dynamic tennis is een vorm van tennis die gespeeld wordt met een lichtgewicht racket en een foambal op een badmintonveld met het net op tennishoogte.

U bent altijd welkom om in het nieuwe jaar een keer te komen kijken of vrijblijvend mee te doen in de sporthal aan de Zuiderlaan. Een racket is aanwezig, u moet wel in zaalkleding komen.

Iedere vrijdag wordt er van 10.00 tot 12.00 uur gespeeld, waarna er nog even een kopje koffie gedronken kan worden en iedere maandag kan er van 10.30 tot 12.00 uur gespeeld worden. U kunt ook contact opnemen met Gerard Witteveen.

maandag 8 januari

Deel dit bericht