LED it go VHC!

TWELLO- Tijdens een goed bezochte nieuwjaarsborrel heeft hockeyclub VHC op 4 januari jl. de compleet nieuwe LED-verlichting officieel in gebruik genomen. De eer voor deze handeling kwam toe aan Thijs Merks, een jonge en betrokken VHC-er. Met een simpele vingertip van hem startte muziek en een lichtshow. Het gehele VHC-terrein is nu met LED verlicht.

Martin Bolderman van Sportverlichting.com regelde de aanleg van de lichtinstallatie en vertelde hoe verfijnd het systeem met een app bediend kan worden. Zowel de lichtsterkte als de precieze light-spots kunnen worden bepaald, zodat nooit onnodig licht brandt.

’‘De kleine handeling van Thijs, staat voor een grote stap voor VHC. De club geeft hiermee verder vorm aan haar ambitie om een maatschappelijk verantwoorde vereniging te zijn,’’ sprak voorzitter Johan Homan. VHC had al de gezonde kantine, het rookvrije terrein, een clubhuis met gerecyclede autobanden en daar komt dus nu duurzame verlichting bij. Van het nieuwe licht kon meteen dankbaar gebruik gemaakt worden bij de onthulling van een nieuwe banner van de hoofdsponsor van VHC. Twee van de jongste VHC-leden -Jorn en Lars- trokken de banner in vorm. Een prachtige start dus van het nieuwe jaar voor VHC. Iedereen die een keer wil komen kijken, is welkom aan de Zuiderlaan!

woensdag 8 januari

Deel dit bericht