Leden PPSV Bussloo naar Gelderse Kampioenschappen

BUSSLOO- In de maanden november, december en januari hebben onze leden in verschillende klasses selectiewedstrijden verreden, om zo met hun pony of paard en gooi te doen naar een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen.

Dressuur paarden

In de klasse B is Cheroney Holtman met Indiana Indra reserve combinatie voor de Gelderse Kampioenschappen. Vera van der Sluis met Giana mag zich in de klasse L2 Kring Kampioen noemen en is ook geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen. In de klasse M2 zijn onze leden ook goed vertegenwoordigd. Senne de Bruijn met Eandro heeft een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen behaald. Reserve Kampioen in deze klasse is Vera van der Sluis met Fuego. De kampioenstitel in het M2 ging naar Reneé Schefczyk met Eikenhorst Must Have’s. Vera en Reneé mogen ook naar de Gelderse Kampioenschapen. In de klasse Z1 mag Vera ook naar de Gelderse Kampioenschappen, dit keer met Casablanca’s Emelwerth.

Dressuur pony’s

Kahlen Klopman is in de klasse B-AB Gelders Kampioen geworden met haar pony Perfection of Glory.

In de klasse B-DE is Lincy Oosterwegel met Zonik reservecombinatie voor de Gelderse Kampioenschappen. Fleur Klein Swormink mag met Mischa in de klasse L2-DE naar de Gelderse Kampioenschappen en in de klasse M1/M2-C zal Phileine Venhuis met Rietheim’s Rio onze vereniging vertegenwoordigen.

Springen

Roos Haarman mag met haar pony Moring`s Glory in de klasse B-DE naar de Gelderse Kampioenschappen. Lincy Oosterwegel met Zonik is reserve in deze klasse. Bij de paarden heeft Marcel Sanderse met ABM’s Elvis Z de titel reserve kampioen bemachtigd en tevens ook een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen.

Onze leden komen aanmoedigen?

Gelderse Kampioenschappen dressuurpaarden; 17 en 18 januari te Hulshorst

Gelderse Kampioenschappen dressuur pony’s; 25 januari te Nijgraaf en Bergharen

Gelderse Kampioenschappen springen pony’s; 31 januari en 1 februari te Wezep

Gelderse Kampioenschappen springen paarden; 7 en 8 februari te Laag-Soeren

Foto: Roos Haarman met Morning’s Glory

woensdag 15 januari 2020

Deel dit bericht