Merida ATB-tocht SC Klarenbeek -  Routes van 25 tot en met 70 kilometer

Klarenbeek- Zondag 13 januari 2019 wordt de jaarlijkse Merida ATB tocht van SC Klarenbeek weer georganiseerd. De routes zijn vernieuwd, daardoor zijn er zes afstanden variërend van 25 tot en met 70 kilometer. Starten kan tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf SC Klarenbeek Bosweg 12-14 te Klarenbeek.

Voor het inschrijven worden de NTFU regels gehanteerd. € 5,00 voor NTFU leden, € 7,00 voor niet-leden. Deelname tot en met 15 jaar is gratis. Er wordt gebruik gemaakt van Scan & Go.

Er zijn een aantal extremes opgenomen in de route. Iedereen kan daar gebruik van maken en bevinden zich vooral bij de Loenense Waterval. Nieuw dit jaar is dat er maar één pauzeplek is voor de afstanden 40 tot en met 70 kilometer. Voor de 25 km is er geen pauzeplek, maar alle deelnemers krijgen na afloop gratis snert op de startplek.

Gratis erwtensoep

De erwtensoep wordt verstrekt door de deelnemers van het Alp d’Huzes Team Klarenbeek. Een vrijwillige bijdrage voor deze groep mensen die in juni 2019 de bekende berg in Frankrijk gaan beklimmen wordt zeer op prijs gesteld.

Uitgepijlde route met veel verkeersregelaars

Voor deze tocht worden, verdeeld over het weekend, circa 160 vrijwilligers ingezet. De route is volledig uitgepijld. 36 gediplomeerde verkeersregelaars zullen assisteren bij het parkeren rondom het complex en de fietsers begeleiden bij de diverse drukke oversteken onderweg. De organisatie hoopt hiermee een veilige en plezierige tocht te kunnen organiseren voor zowel de vrijwilligers als de deelnemers.

woensdag 9 januari

Deel dit bericht