Monsterzege voor s v Twello tegen SHE

TWELLO- De uitslag 10-0 geeft duidelijk aan dat de ploeg uit Hall niet tegen s v Twello was opgewassen. Toch verdient deze ploeg een compliment. Zij probeerde te voetballen zonder overtredingen en scheidsrechter R. Mulder uit Apeldoorn kon dan ook de kaarten deze middag op zak houden. Hij voelde de wedstrijd prima aan.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij zou zijn. In de tweede minuut speelde een verdediger van de gasten de bal terug op zijn keeper. De bal belandde via de paal in zijn handen. Precies twee minuten daarna mocht de goed keepende Jobbe Boesveld de bal wel uit het doel halen. Uit een prachtige pass van Tim Evers scoorde Nicky Eekhuis subliem 1-0. De thuisploeg ging door op de ingeslagen weg. Goed voetballen met mooie combinaties. Nadat een bal van Tim Evers van de doellijn was gehaald en keeper Jobbe Boesveld een kopbal van Bert Westendorp over tikte was het Nicky Eekhuis die een corner van Tim Evers strak inkopte 2-0. De 3-0 van Max Smaal was een juweeltje van ruim twintig meter. Na een half uur was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Dan heb je ook nog een beetje geluk. In de 39e minuut schoot Rick Uninge op het doel. De bal werd iets van richting veranderd en de 4-0 stond op het scorebord. Niet veel later weer een mooie actie van Rick Uninge. Hij gaf de bal aan Tim Evers en dat betekende 5-0. Ruststand 5-0 en dat was niet eens geflatteerd te noemen.

Onmiddellijk na de rust kansen voor Nicky Eekhuis en Tim Evers, maar het was nog even wachten. Een mooie combinatie tussen Rick Uninge en Bert Westendorp bracht de bal bij Tim Evers en dat was 6-0. Niet veel later was het net andersom. Tim Evers bediende Bert Westendorp 7-0. Nadat Sergio Alkema net over had geschoten maakte Max Smaal op aangeven van Bert Westendorp er 8-0 van. Tom Nijdeken zag zijn schot op de lat terecht komen. Bert Westendorp schoot van dichtbij naast en toen maakte Tim Evers met een knap lobje er 9-0 van. Jesse Knetsch mocht na een lange blessureperiode ook weer minuten maken en zijn meespelen maakte de thuisploeg nog gevaarlijker. Hij bediende Delano de Vogel op maat en de dubbele cijfers kwamen op het scorebord 10-0. Kwam s v Twello nog in de problemen? Niet echt. Keeper Jay Koster wilde graag de nul houden, maar hijzelf gaf Douwe Beker in de 83e minuut een kansje. Knap hoe de keeper het zelf oploste. Met elf overwinningen uit evenzo vele competitie wedstrijden kun je alleen maar tevreden zijn. Volgende week uit tegen EDS uit Ellecom. Zij staan op de tweede plaats en dan kan de ploeg van trainer Salim Özer laten zien dat ze echt de beste ploeg zijn in deze klasse.