Mooie resultaten voor de Oortveldruiters

Empe- Na de laatste selectiewedstrijd in Zutphen kan de stand worden opgemaakt voor afvaardiging naar de regiokampioenschappen. De volgende Oortveldruiters deden het weer goed in Zutphen.

Kim Verwaijen reed opnieuw in de klasse BB alle categorieën naar de 1e plek met 195,5 punten met Sanity. In de selectiering klasse B cat. ABC veroverde Silvia Peelen met Okidoki de 1e prijs met 209 punten en Sophie Buis werd met Pleasure tweede met 197,5 punten. Ook in haar tweede proef won deze combinatie met 191,5 punten de 2e prijs. Silvia verdiende hier 186,5 punten. Jikke Verwaijen kreeg van de jury in de klasse M1 cat. CDE 192,5 punten met Mike waarmee ze de 3e prijs won. Ook Britt Verwaijen verdiende weer een winstpunt met Ghalid in de klasse Z1 cat. CDE met 212 punten. In het springen klasse B cat. ABC kreeg Sophie Buis met Pleasure opnieuw het rode lintje omgehangen.

Bij de paarden klasse BB 80 cm werd Daphne Wentink met Snurkie 3e en in het BB 90 cm stond Caithlynn Hoop met Por Ti Sere ook op de 3e plaats. Daphne Nederhoed sprong met Iron Man in de klasse L naar de 3e prijs. Eveline Hoogstad won de 4e prijs met Camaraz in de klasse M2 en Daniëlle Barmentloo verdiende met 186 punten een winstpunt in de klasse B met Zornellie.

woensdag 4 juli

Deel dit bericht