Nieuw Heeten - SV Terwolde

Terwolde- Op eerste paasdag stond de wedstrijd Nieuw Heeten-SV Terwolde op de rol. Nieuw Heeten is tevens de oude werkgever van trainer Harold Sneller, dus iedereen was nog extra gemotiveerd. Harold had een paar omzettingen gedaan binnen zijn team. Zo begon Swen in de basis en ging Thomas op het middenveld spelen,om zo het sterke middenveld van Nieuw Heeten te bestrijden.

Op het begin van de wedstrijd was dit nog even zoeken,maar het was op zich een goede tactische zet. Zo begon de wedstrijd fel maar sportief.Vanaf het begin bleek Nieuw Heeten in goede doen te zijn en zette Terwolde onder druk. Dit resulteerde in een aantal kansen voor de thuisploeg,waarvan er een gepromoveerd werd tot een goed doelpunt voor de gastheren.1-0. Vervolgens kreeg Nieuw Heeten een 100% kans om de score te verdubbelen,echter Dik had een goede redding in petto waardoor Terwolde in de wedstrijd bleef. Na een uitbraak van Terwolde gaf de scheidsrechter een vrije trap op ongeveer 40 meter van het doel van de thuisploeg.

Edwin nam deze bal perfect,en Thomas kon met zijn rug de bal in het doel krijgen 1-1. Net voor rust valt er een speler van Terwolde op de grond,zonder dat de bal in de buurt is. Bijna niemand had iets gezien,maar een speler van Nieuw Heeten bleek een tikkie uit gedeeld te hebben achter de rug van de scheidsrechter. Deze man kon uiteraard niet optreden omdat hij het niet gezien had. Hierna waren er nog een aantal felle minuten tot de rust.

Na de thee kwam de thuisploeg nog iets feller uit de kleedkamer dan de eerste helft. En met goed voetbal werd Terwolde terug gedrukt. Net toen Terwolde grip op de wedstrijd kreeg besloot de rechtsback van Nieuw Heeten aan een solo van eigen helft te beginnen. Door niemand werd hij opgevangen,dus besloot hij maar te schieten. Wat resulteerde in een mooi doelpunt voor Nieuw Heeten 2-1.

In de 62e minuut kwam Niels voor Swen in het veld. Niels is lang geblesseerd geweest,maar nu gelukkig weer terug. In de 70e minuut komt Robert in het veld voor Koen. Terwolde zette aan voor een slotoffensief,maar even later lag de bal achter Dik,na een goede counter van Nieuw Heeten. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor de gastheren. En om het leed nog iets te verergeren bleek de concurrent Hoonhorst gewonnen te hebben. Dus is Terwolde gedaald naar de laatste plaats. Positief is dat er nog heel veel wedstrijden aankomen om punten te halen. Terwolde speelt vanaf nu 6 weken lang op donderdag en zondag om alle afgelaste duels in te halen.