Nieuwjaarsreceptie van SC Klarenbeek bruist van de energie

Klarenbeek- Zondag 7 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie van SC Klarenbeek. 2017 is zowel sportief, bestuurlijk als financieel uitstekend afgesloten. De club met bijna 1100 leden bruist van de energie en alle zes afdelingen hebben hun zaken goed op orde. Mede door het MFC zijn de zaalsporten sterk gegroeid. Daarmee is nu volleybal zelfs de tweede sport qua aantal actieve spelers/speelsters geworden binnen de vereniging.

Voetbal is de grootste sport, met dus volleybal als tweede. Daarna volgen gymnastiek (inclusief dans & aerobic) en handbal. Fietsen is de nummer 5 qua aantal leden en biljart blijft een stabiele afdeling met bijna 70 leden.

Ook het verder inzetten als Multifunctioneel Centrum van de prachtige accommodatie blijft toenemen. Vele huurders vinden hun weg naar Klarenbeek voor sportieve activiteiten dan wel een vergadering of ander soortige bijeenkomsten. En de groei is er nog lang niet uit.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is het huldigen van de jubilarissen. In totaal waren er 24 jubilarissen. Hiervan konden er 17 aanwezig zijn tijdens de receptie.

Als 25 jarige jubilarissen werden gehuldigd: Saskia Klein Kouwenberg, Miriam Bouwmeester, Ben Leisink, Casper van der Hooft, Rina Timmer, Jordy van Beek en Remy Brugman. Veertig jaar lid van SC Klarenbeek zijn Erik Brink, Jaap Schroven, Marc Bloem en Harrie Denekamp. De 50 jarige jubilarissen welke in het zonnetje werden gezet zijn: Wim Havekes, Gerard Lieferink, Harrie Spijkerbosch en Willy Harmsen.

De rij van de jubilarissen werd afgesloten met een unieke huldiging van een 70 jarige jubilaris.

Gerard Boerkamp, woonachtig in Twello, is al deze enorm lange tijd lid van SC Klarenbeek. Gerard was, omgeven door een aantal familieleden, in staat om een bezoek te brengen aan het MFC. En kon daarmee deze huldiging extra glans geven en een aantal anekdotes vanuit zijn voetbalcarriere met de aanwezigen delen.

Als traditie van de nieuwjaarsreceptie werd tevens de Vrijwilliger van het Jaar benoemd. Het bestuur heeft hiervoor unaniem Wijnand Brouwer voorgedragen. Na jarenlang leiding te gegeven te hebben aan de sponsorcommissie is Wijnand momenteel de voorzitter van de afdeling pupillen.

Ook burgemeester Penninx was present om de aanwezigen toe te spreken. De boodschap namens de gemeente Voorst voor de leden van SC Klarenbeek was er één van verdraagzaamheid, het altijd uitgaan van een positieve instelling ook bij het wijzen op zaken welke u niet aanstaan. En vooral ook van bewustwording van ieders rol in onze samenleving.

De bijeenkomst onderstreepte de enorme dynamiek en energie binnen SC Klarenbeek. Ideeën werden geboren en nieuwe initiatieven zullen worden ontplooid. De leden, sponsoren en de groot aantal vrijwilligers zien 2018 met volle vertrouwen tegemoet.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht