Nieuws van de Oortveldruiters

Empe- Zaterdagavond werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie tevens een show gegeven door verschillende leden. Prachtig om te zien hoeveel werk en originaliteit er aan de dag werd gelegd om er een mooie show van te maken. De avond werd druk bezocht en er was veel publiek en gezelligheid na afloop in de kantine.

Er was een aanmoedigingsprijs voor de Unicorns Daphne en Nikki omdat de pony het niet met het ruitertje eens was en Nikki er afviel. Maar ze kon weer lachen toen ze de prijs in ontvangst nam. De 2e prijs was voor Cheveney Sijmons met Frozen, na haar kür deelde ze samen met Fayah ballonnen uit aan het publiek. En de 1e prijs was voor de allerjongsten als smurfen, gereden door Wenke Hunnekink, Franke Verwaijen en Suus Lammers.

Dan nog wat uitslagen.

In Bathmen reed Daphne Nederhoed met Iron Man in het B springen naar een mooie 5e prijs met 77,5 stijlpunten. Karlijn Reinders reed daar met Lady Elegance voor het eerst twee L2 proevencat. DE die ze beide met een winstpunt bekroonde. Helaas reed ze in de eerste proef de verkeerde kant op waardoor ze twee punten aftrek kreeg en van 181 naar 179 punten ging wat net geen winstpunt meer is. De tweede proef was goed voor 183 punten. Anusca Gronloh reed met Twitter in Zevenaar in de klasse M1 naar 180 punten. Lisa Sanders reed in Wapenveld met Dadolein in de M1 klasse twee fijne proeven die beloond werden met 180 en 182 punten. Deze merrie heeft daarmee haar sportpredikaat verdiend en gaat nu met zwangerschapsverlof.

Op de laatste selectie dressuurwedstrijd voor ponycombinaties won Sophie Buis met Plaesure opnieuw de 1e prijs in de klasse B cat. ABC en daarmee werd de combinatie tevens kringkampioen! Britt Verwaijen werd met Ghalid in de klasse M2 cat. DE reserve kring kampioen en Jikke Verwaijen reed in de klasse M1 cat. DE met Mike naar 182,5 punten en daarmee is deze combinatie M2 startgerechtigd.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht