Oefenwedstrijd SV Terwolde - Go Ahead Eagles

Terwolde- Op zaterdag 8 juli wordt de eerste Intermontage-oefenwedstrijd van de Go Ahead Eagles gespeeld tegen het onlangs naar de 4e klasse van de KNVB gepromoveerde SV Terwolde.

1e oefenwedstrijd 2017
Zaterdag 8 juli vindt de eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles plaats tegen SV Terwolde, aanvangstijd wedstrijd: 19.00 uur.
Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer Jansen.

SV Terwolde
De selectie van de SV Terwolde heeft de afgelopen weken gewoon doorgetraind om zo fit mogelijk te blijven. Door absenties van diverse spelers wordt het team van de SV Terwolde dit jaar aangevuld met spelers van andere clubs zodat men nog meer weerstand kan bieden aan de profs uit Deventer.

Versterking
Het team wordt versterkt met Dennis Calkhoven, Frenkie Overmars van SV Epe, Tim Evers, Max Smaal, Frank de Croon, Rick Uninge, Nicky Eekhuis van SV Twello, Jari ten Have, Arnon Zwijnenberg, Kay Verhoef van Haarle.

Entree
De kassa’s gaan open om 17.30 uur. Jeugd t/m 15 jaar betaalt €2,- en vanaf 16 jaar is de entreeprijs voor deze wedstrijd €5,-.

Welkom
Iedereen is van harte welkom op sportcomplex “De Woldermarck” en de spelers van de Eagles zullen er alles aan doen om zich te bewijzen aan trainer Leon Vlemmings. Tevens zullen de nieuwe spelers voor het eerst echt kennis kunnen maken met de fanatieke Deventer aanhang en de sfeer op “klein Milanello”.

Intermontage: Realisatie van complete interieurs
Het Intermontage Trainingskamp Go Ahead Eagles wordt dit jaar voor de 27e keer mogelijk gemaakt door Intermontage Leurink B.V. uit Terwolde. Als familiebedrijf geeft Intermontage vorm aan de identiteit van haar klanten. Haar medewerkers geven de oplossingen waarmee, in eigen huis, een compleet interieur gerealiseerd wordt, waarin klanten zich thuis voelen.

Meer informatie over de wanden, plafonds en maatwerk interieurbouw die Intermontage levert, kunt u vinden op: www.intermontage.nl

Overige wedstrijden
Zaterdag 22 juli Go Ahead Eagles- Excelsior (15.00 uur),
Zaterdag 29 juli GA Eagles – KVC Westerlo uit België (15.00 uur) .
Vrijdag 11 augustus Go Ahead Eagles - Almere City FC (19:00 uur.)

Parkeren
Rondom het sportcomplex is zowel aan de Kolkweg (hoek Bandijk) als aan de Molenweg een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren.
Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van deze parkeerterreinen.
U kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.)

Voor informatie over de oefenwedstrijden kunt u dagelijks bellen: 0571-29 15 85 of raadpleeg de website: www.svterwolde.nl

woensdag 5 juli

Deel dit bericht