Onthulling LED verlichting bij sv V en L

De Vecht- Afgelopen vrijdagavond was er de aftrap van dit seizoen, 2018/2019 met de clubavond. Velen werden uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn, waaronder burgemeester Jos Penninx. Niet alleen om de teampresentaties en de foto sessies mee te maken, maar zeker ook om bij de ludieke onthulling van de nieuwe LED verlichting te zijn. Ven L is namelijk de eerste Voorster voetbalvereniging met deze duurzame, energiezuinige verlichting rondom de velden.

Alle leden, vrijwilligers, vrienden van V en L, sponsoren, andere verenigingen en iedereen die op welke manier dan ook affiniteit met V en L heeft, werd uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Alsmede onze burgemeester Jos Penninx en beleidsadviseur Sport en Bewegen van gemeente Voorst Ingrid de Croon van sport Actief Voorst.

Na een kop koffie of thee, ranja met een plak cake was er een kort openingswoordje waarna de jeugd teams op de gevoelige plaat werden vast gelegd. Jammer was wel dat de senioren teams niet compleet aanwezig waren, dus die teamfoto’s worden op een later tijdstip nog genomen. Daarna was de onthulling aan de beurt, en hierover vertelde de woordvoerder Hugo Westhof van leverancier Mastverlichting.com het een en ander en ook de burgemeester gaf zijn complimenten over de aanpak van V en L. Ook de Vrienden van V en L werden bedankt voor het sponsoren van 1 lichtmast.

Na aftellen van 10 tot 0 was het de bedoeling dat de zon met 10 stralen, die de jeugdleden vormden met behulp van zaklampjes, uitgingen en de LED verlichting aan. Maar vanwege een miscommunicatie, aftellen werd door jeugd en begeleiding op de middenstip niet goed gehoord en ging te snel, viel deze uitvoering een beetje in het water, maar de lol was er bij de jeugd niet minder om. De rode vuurfakkels, die langs de zijlijn stonden, werden aangestoken om het geheel af te maken. Voor een korte impressie van deze onthulling; zie de Facebook pagina. Nadien werd Hugo bedankt voor de begeleiding van dit project met een bloemetje en werd er geproost op deze duurzame aanschaf in de kantine.

woensdag 12 september

Deel dit bericht