Ook vierde wedstrijd prooi voor CCW’16

Wilp- Onder een stralend najaarszonnetje heeft CCW’16 ook haar vierde wedstrijd weten te winnen. Thuis tegen Wesepe begon het toch wat stroef aan de wedstrijd, voetballend wel wat beter aan de bal maar echt mogelijkheden leverde dit niet op. Sterker nog, na een half uur kreeg Wesepe een uitgesproken mogelijkheid om de score te openen. Maar niet voor het eerst dit seizoen was het wederom doelman Joris Bruntink die de ploeg op de been hield door in een één tegen één situatie als winnaar uit de bus te komen.

In de 37e minuut kwam de thuisploeg toch op voorsprong, het was de vanmiddag sterk spelende, en later ook terecht tot man off de match gekozen Tom Stormink die bal vanaf rand zestien in de draai hard buiten bereik van de doelman binnen schoot, 1-0. Nog geen twee minuten later was het dezelfde Tom Stormink die met een mooie steekpaas Mark Wolters in stelling bracht en ronde beheerst af, 2-0. Hierna voerde de thuisploeg de druk nog wat meer op, dat leverde ook een paar hachelijke situaties op voor het doel, maar doelman Flierman van Wesepe wist erger onheil voor zo’n ploeg te voorkomen, ruststand derhalve 2-0.

In de tweede helft probeerde Wesepe het aanvallend wel wat meer als in het eerste bedrijf maar echte kansen konden hierbij niet creëren en bleef de thuisploeg vrij makkelijk overeind. In 60e minuut kwam de thuisploeg op rozen te zitten, het was wederom Mark Wolters die aan het eind stond van een goede aanval en weer zeer beheerst de 3-0 binnen schoot. Die zelfde Mark Wolter had na 75 minuten DE mogelijkheid om de score nog verder uit te bouwen, het was weer Tom Stormink, ,die de overigens met de arm meenam waarvoor niet werd gefloten, die met een uitstekende voorzet wist te bereiken, deed in de aanname ook eigenlijk alles goed maar schoof vrij voor de doelman de bal vanaf vijfmeter helaas langs de verkeerde kant van de paal. In de 80ste minuut deed Wesepe wat terug, en hoe, het was Rens Broekhof die een vrije trap echt op een schitterende manier, buiten bereik van Joris Bruntink binnen schoot. 3-1. Wesepe drong na dit doelpunt ook nog wel aan, maar wist het net niet meer te vinden. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor CCW, en is nu dan ook na vier speelronden de trotse koploper, een mooie opstekers voor de ploeg van Bart Jan Slief. Volgende week wacht weer een thuiswedstrijd en komt het Kon UD op bezoek in Bussloo. Aanvang wederom 14.00 uur.