Oortveldruiters op regiokampioenschap en avondconcours

Empe- Op de Regiokampioenschappen paarden werd op vrijdag in alle klassen in twee ringen gestreden om bij de beste tien te eindigen want dat gaf recht op een finaleplaats op zaterdag. Iris Braam reed met Haute Couture naar de 6e plaats in de klasse L1 en Lisa Sanders werd met Findsley 9e in de klasse Z1.

Beiden mochten dus op zaterdag terug komen voor de finale. Iris reed een hele nette proef met een gemiddelde score van 64,67%. Daarmee eindigde ze op de 13e plek waar er 11 naar de nationale kampioenschappen mogen en Lisa scoorde 63,28% en werd daarmee 11e waar er 9 door mogen. De jury zat bij Lisa niet op één lijn.

In Steenderen werd een midweeks avondconcours georganiseerd. Sophie Buis startte voor het eerst met haar nieuwe pony Pleasure waarmee ze in de tweede proef klasse B cat. ABC met 192,5 punten de 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Montana Hillebrand is begonnen op een jong paard Idee Fee van Suthempe en ging daarmee voor het eerst op wedstrijd. Ze reed in de klasse B twee nette proeven waarmee ze beide keren 1e werd, 187,5 en 197 punten. Karlijn Reinders reed haar eerste wedstrijd in de klasse L1 cat. CDE en werd 2e met 184 punten met Lady Elegance.

woensdag 16 augustus 2017

Deel dit bericht