Open huis sportcafé Jachtlust

Twello- Het sportcafé van de Jachtlust in Twello is volledig gefacelift. Alles is verwijderd en vervolgens weer opgebouwd in nieuwe kleuren en materialen. Een moderne bar met een prima geluidsinstallatie zorgen voor een goede sfeer met de aanwezige gasten. Dankzij scheidingspanelen kan het personeel de zaal een andere indeling geven zodat er 2 activiteiten gelijktijdig kunnen plaatsvinden.

Aanleiding van de verbouwing was een ruimte probleem op de bridge avonden echter ook voor de andere gebruikers is het een welkome aanpassing. Dankzij een positieve opstelling van gemeente Voorst, eigenaar gebouwen, en investeringen door de Koepel was er nu de mogelijkheid om het 100% aan te passen.

Het eindresultaat met onze lokale bedrijven IBP interieur, Intermontage, Van Dalen Installaties en DSA voor geluid is er in 4 weken een enorme klus geklaard. Met ondersteuning van de medewerkers van de Koepel is er een mooi eindresultaat. Het sportcafé is voor alle zaalsporters een thuisbaken na de wedstrijden en voor de muziekverenigingen een mooie locatie na de concerten. De beide bridge verenigingen spelen op maandag en woensdag avonden hun wedstrijden. We kunnen echter veel meer doen in het sportcafé. Bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen zijn welkom om eens te komen praten voor een leuke activiteit, zowel overdag al in de avonduren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zaterdag 16 september nodigt de Jachtlust de inwoners van gemeente Voorst uit om te komen kijken.

Voorwaarts volleybal heeft dan de gehele dag wedstrijden in het kader van de presentatiedag. De selectie teams en sponsoren zullen voorgesteld worden.

Om 20.00 uur is de eerste thuiswedstrijd van Voorwaarts handbal in de eerste divisie. Met een kleine selectie zeer gemotiveerde meiden van de Voorwaarts vereniging zullen ze weer 60 minuten met 110% inzet knallen. Er is een mogelijkheid van een passe partout voor niet leden boven de 16 jaar. Leden van Voorwaarts omni breed hebben gratis toegang.

In de Multizaal is een cultureel feest van een Moluks dorp wat zijn jubileum viert. Hier komen 400 gasten uit geheel Nederland, zij kunnen genieten van Molukse dansen en eten.

woensdag 13 september 2017

Deel dit bericht