Openingsfeest sportcomplex CCW’16

Vele uren werk hebben aannemers en tientallen vrijwilligers gestoken in de verbouwing van het sportcomplex van CCW`16. Na de officiële fusie in 2016, tussen Cupa en Wilp, zijn er direct plannen gemaakt om het sportcomplex in Wilp grondig te gaan verbouwen.

Na alle voorbereidingen is er afgelopen zomer gestart met de sloop en wederopbouw van het complex aan de Molenallee in Wilp. Naast de aannemers hebben vele vrijwilligers de afgelopen maanden hun steentje bijgedragen en geholpen bij het realiseren van het nieuwe complex. Zo zijn er verschillende werkgroepen gerealiseerd die elk hun eigen taak en verantwoordelijkheid hebben. Op dit moment is het complex al operationeel en wordt er de laatste hand gelegd aan de afwerking. Op 9 en 10 maart is er een groots opgezet openingsfeest.

Stefan Groothuis

Op 9 maart zal er een speciale avond zijn bedoeld voor alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook, hun steentje hebben bijgedragen aan de realisatie van het complex. Daarnaast zijn alle sponsoren en speciale genodigden aanwezig voor een gezellige avond.

De deuren zijn vanaf 19:30 uur geopend, waarna omstreeks 20.00 uur het officiële programma zal beginnen. Schaatsheld Stefan Groothuis zal deze avond een lezing geven over het belang van sport binnen de samenleving. Na deze lezing zal de band `Livin’Room` een spetterende show geven. Op zaterdag 10 maart deze dag is er vanaf 14:00 uur van alles te doen op en rondom het sportcomplex. Zo komt `Royal Magic` met een spetterende goochelshow. Kinderen kunnen geschminkt worden en er is een stormbaan. De Polband zorgt voor de muzikale noot deze middag. Uiteraard is er voor de inwendige mens ook voldoende aanwezig. Zo gaan Clubsteaks en Buitensociëteit en Bowling de Worp deze avond het eten verzorgen. Omstreeks 18:00 uur vindt de officiële opening plaats waarbij uiteraard burgermeester Jos Penninx niet zal ontbreken. Huismuzikant Bennie Wagenaar zal in de avond voor de muziek zorgen.

woensdag 21 februari 2018

Deel dit bericht