Paarden- en ponyconcours in Klarenbeek

EMPE/KLARENBEEK- Op 17 en 18 juni wordt het twee dagen durende Hunnekink Concours Hippique gehouden. Het zijn weer twee gezellige dagen met top paarden- en ponysport. Zaterdag 17 juni komen de paarden aan de start, alle klassen dressuur en springen. Tevens wordt de voorselectie verreden voor de Gelderse Kampioenschappen in de klasse Z dressuur en springen klassen B tm ZZ. Zondag 18 juni rijden de pony’s, alle klassen dressuur en springen.

Tevens is er dit jaar weer de rubriek Bixie, een klasse speciaal voor de allerkleinste ruiters en amazones. Op zondag is er in de middagpauze een demonstratie van de Voltige afdeling van de Oortveldruiters en er staat het hele weekend een groot springkussen.

De Oortveldruiters mogen ook dit jaar weer rekenen op steun van een grote groep vrijwilligers om het concours in goede banen te leiden. De voorbereidingen zijn reeds in januari gestart. Ruim 100 clubmensen zorgen dat alle materialen in goede staat op het terrein komen. Het wedstrijdsecretariaat moet bemand worden en alle juryleden benaderd en ingedeeld om er een sluitend programma van te maken. Op het hele terrein zijn vele handen nodig voor de horeca, jurysecretariaat, parcoursbouwers en verkeersregelaars.

U bent ook dit jaar van harte welkom op de schitterende terreinen van Ponyhengstenhouderij de Beekhoeve, Clabanusweg 20 te Klarenbeek.

woensdag 14 juni 2017

Deel dit bericht