Pony amazones PSSV Bussloo naar Gelderse kampioenschappen dressuur

Bussloo- Afgelopen periode werden er in Gorssel, Laag-Soeren en Brummen selectiewedstrijden dressuur voor ponyruiters en amazones georganiseerd. Tijdens deze selectiewedstrijden doen ruiters en amazones een gooi naar een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen. Zo ook de amazones van PPSV Bussloo. De Gelderse Kampioenschappen voor pony’s worden op 26 januari verreden in de plaatsen Hulshorst, Putten, Nunspeet en Westervoort.

In Gorssel behaalde Sabine Linthorst met 187,5 punten een winstpunt met haar pony Quatar Calipso. Vera van der Sluis wist zowel in de klasse M1 met Hoppenhof’s Morrison als met Casablanca Emelwerth in de klasse Z2 een winstpunt te behalen. Loïs Reusken met haar pony Dornik’s Diwa in de klasse B liet 17 concurrenten achter zich en mocht met 192,5 punten de eerste prijs in ontvangst nemen.

In Brummen behaalde Vera met Casablanca Emelwerth wederom winstpunten in de klasse Z2. Met Hoppenhof’s Morrison wist Vera met 203,5 punten de klasse M1 te winnen! Een winstpunt in de klasse B was er voor Sarah Forouzan Fard met Eboy. Loïs Reusken wist met Dornik’s Diwa drie winstpunten te behalen en een eerste en derde prijs in de klasse B.

In Laag-Soeren behaalde Vera van der Sluis met Casablanca Emelwerth tweemaal 60,294% in de klasse Z2. Samen met de resultaten van de andere selectiewedstrijden leverde dit Vera de titel kring kampioen op! Voor de klasse Z dressuur geldt een vrije inschrijving maar we zullen Vera vast terug zien op de Gelderse Kampioenschappen.

In de klasse B was er een tweede prijs met 192,5 punten voor Loïs Reusken met Dornik’s Diwa. In haar tweede proef behaalde Loïs 197,5 punten en een eerste prijs! Ook Loïs mag zich kring kampioen noemen en heeft tevens een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen ontvangen.

Ook in de klasse M1 was Vera goed op dreef. Zij behaalde met Hoppenhof’s Morrison 193 en 195,5 punten wat beide goed was voor een eerste prijs. Tevens mag Vera zich ook met deze pony kring kampioen noemen en zullen we haar terug zien op de Gelderse Kampioenschappen.

woensdag 16 januari 2019

Deel dit bericht