S.V. Twello - Turnen Heren - Kwalificatie met een mooi resultaat

Twello- Zaterdag 18 februari was sv Twello te gast in Lochem voor de tweede kwalificatiewedstrijd voor de regio Gelderland met de Benjamins NTS 12 en NTS 14 en Pupil NTS 12 van turnen heren. Tijdens de ochtend wedstrijd mocht Luuk Rooks aantreden voor Benjamins NTS 14.

Luuk liet tijdens de wedstrijd verbeteringen zien ten opzichte van de eerste kwalificatiewedstrijd en daarmee kwam hij netjes op een 2 de plaats uit. Daarmee kwalificeerde hij zich ook voor de districtsfinale Oost (Gelderland & Overijssel). De tweede wedstrijd was voor Sam Put, Noud Hulshof, Twan Assou v/d Putten, Twan Lammers en Jearsun Keibler deelnemers voor Benjamins NTS 12 en voor Daniel Halfman en Wessel de Haas deelnemers voor Pupil NTS 12. De vorige wedstrijd hadden de meeste heren de oefenstof nog niet helemaal onder de knie en moesten we de puntjes op de ‘i’ zetten. Alle heren hebben vooruitgang laten zien en er werd ook netjes gewerkt. Bij onze pupillen werd Daniel Halfman 7 de en Wessel de Haas 5 de , wat een prima prestaties is. Met deze prestatie hebben zij zich ook geplaatst voor de districtsfinale Oost (Gelderland & Overijssel). Door de Benjamins NTS 12, de aller jongste turners, werd er goed en gefocust gewerkt. De volgende resultaten werden behaald. De 10 de , 9 de , 7 de , 4 de en 3 de plaats werd respectievelijk behaald door Sam Put, Noud Hulshof, Twan Assou v/d Putten, Twan Lammers en Jearsun Keibler. Dat betekende voor Jearsun dus een bronzen medaille en een ticket voor de districtsfinale Oost (Gelderland & Overijssel). Twan Lammers is eerste reserve voor deze finale. De plaatsing komt tot stand door de ranking van eerste en tweede wedstrijd samen. Mogelijk zit er voor aantal turners nog een plek voor de toestelfinale in. Jullie hebben stuk voor stuk een mooie wedstrijd laten zien, iets waar jullie trots op mogen zijn.