Schaakvrienden verenig u

Voorst- Op maandag 24 september organiseert de Voorster Schaakclub voor de 29e keer het traditionele Lichtweek-viertallen-toernooi. Het gezellige viertallen toernooi is geschikt voor alle niveaus. Ook dit jaar zullen er weer huisschakers meespelen. Wie wint dit jaar de prestigieuze wisselbeker? Het toernooi start om 19.30 uur en zal duren tot ongeveer 22.30 uur. Er wordt gespeeld aan de Beelelaan 1 in Voorst.

De wedstrijden worden gespeeld volgens het snelschaakreglement met 15 minuten per persoon per partij. Misschien lukt het u niet om drie medespelers te vinden? In dat geval kunt u zich ook individueel aanmelden. Ook huisschakers zullen geen gebrek hebben aan nieuwe teamgenoten. De kosten voor deelname zijn € 10,00 per team. U kunt zich aanmelden tot en met 22 september. Voor opgave en/of vragen kunt u terecht bij: John Eekhuis (06-55415457), Henri Jansen (0575-842574) of via email secretaris@voorsterschaakclub.nl

De kans is natuurlijk groot dat u na deze maandag de smaak te pakken heeft. Dan is het voor u goed om te weten dan u iedere maandag welkom bent voor een prachtige partij schaken. De interne competitie is drie ronden onderweg. Een ideaal moment om in te stappen als nieuw lid. Voor de jeugdleden is er iedere maandag schaakles vanaf 18.30 uur. Voor meer info: www.voorsterschaakclub.nl. Als u niet zo lang kunt wachten, kunt u zondag 16 september terecht op de Nazomermarkt in Voorst. Bij de kraam van de Schaakclub kunt u terecht voor alle vragen over het prachtige schaakspel. Er is ook vast wel een tegenstander te vinden als u vast wilt oefenen voor 24 september.

woensdag 12 september

Deel dit bericht