Seizoenshervatting voor oudste en jongste Eagles-jeugd in Twello

TWELLO- De oudste en jongste lichtingen van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding, Onder-19 en Onder-13, spelen aanstaande zaterdag op sportpark Zuiderlaan in Twello hun eerste officiële duels van 2020. Go Ahead Eagles O19 begint met een bekerwedstrijd tegen Longa ’30 O19 aan de tweede seizoenshelft. Voor Onder-13 begint een nieuw seizoen in de Eerste Divisie-hoog met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam O13.

Voor de winterstop wist Go Ahead Eagles Onder-13 zich op de laatste speeldag te handhaven in de Eerste Divisie-hoog. “Van de laatste vijf duels wisten we er drie te winnen”, zegt O13-trainer Jip Ellenbroek. “Wat dat betreft zijn we op de ranglijst teruggekomen van een aardige achterstand.” Go Ahead Eagles Onder-13 trof de leeftijdsgenoten van FC Volendam tijdens de eerste seizoenshelft ook al twee keer. Op sportpark Zuiderlaan in Twello werd het 0-5 voor de oranjehemden. Aan de boorden van het IJsselmeer wist het team van Ellenbroek echter met 0-1 te winnen van FC Volendam O13.

Vertrek Erik Zandstra

Go Ahead Eagles Onder-19 begint de tweede helft van seizoen 2019/2020 zonder trainer Erik Zandstra aan het roer. Zandstra combineerde zijn werkzaamheden bij de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding met het hoofdtrainerschap van Longa ’30 en het runnen van een eigen bedrijf. Het combineren van al deze activiteiten bleek echter een te grote opgave, waarop Go Ahead Eagles en Zandstra besloten om in goed overleg per direct uit elkaar te gaan. De leiding van Go Ahead Eagles O19 is inmiddels in handen van voormalig Eagles-speler Lars Lambooij en Eric Whittie (tevens Hoofd Opleiding van Go Ahead Eagles).

Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding

Zaterdag 25 januari

Bekerwedstrijd (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O19 – Longa ’30 O19

Eerste Divisie-hoog (12:00 uur, sportcomplex De Eendracht, Nijmegen)

NEC O15 – Go Ahead Eagles O15

Eerste Divisie-hoog (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O13 – FC Volendam O13

woensdag 22 januari 2020

Deel dit bericht