SET verhuist naar SV Twello

Twello- Sportief Evenwicht Twello gaat na meer dan 25 jaar haar sportlocatie voor mensen met een beperking aan het Jachtlustplein in Twello verlaten. Vanaf het begin van haar bestaan werd er gesport in sportschool Tijssen onder de bezielende leiding van Rolf en Niels Tijssen.

Na Sportschool Tijssen werd het enkele jaren geleden Wenters Sportclub ( Kiryoku) en staat nu het centrum onder leiding van Fit & Fun. Door de toenemende drukte in de sportaccommodatie kwam de beslotenheid en aandacht voor onze sporters onder druk te staan en is er in goed overleg besloten om een andere locatie te zoeken en die is gevonden bij SV Twello. Door de prettige gesprekken met SV Twello en de Koepel kan er nu vanaf 12 januari gesport worden in de accommodatie van SV Twello.

Sportief Evenwicht hoopt de komende jaren op deze locatie de behoefte van mensen met een beperking sport en beweging te kunnen aanbieden. Sportief Evenwicht Twello wil haar slogan waarmaken voor mensen die niet door hun beperking terecht kunnen bij een reguliere vereniging.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht