Sla gratis uw slag bij BC-Twello

Twello- Kort na het 45 jarig jubileum gaat Badmintonclub Twello gewoon door, ook in 2019. Met (alcoholvrije) champagne werd op het nieuwe jaar geproost waarna iedereen weer enthousiast de baan op ging om te spelen. Het ziet er naar uit dat 2019 een zeer sportief jaar wordt.

Dit jaar draait BC-Twello met maar liefst drie teams in de competitie mee en tal van open toernooien liggen in het verschiet. Wat dat betreft is een toename van badmintonactiviteit in Nederland te merken. Ook bij BC-Twello komen geregeld mensen die eerder badminton gespeeld hebben en dit weer willen oppakken. BC-Twello start iedere maandag om 20.00 uur in sporthal de Jachtlust en je kunt sporten tot 23.00 uur. Omdat om de 20 minuten een nieuwe ronde begint kun je in principe komen en gaan wanneer je wilt.

Staat ‘meer-bewegen’ bij u op de ‘goede-voornemens-lijst-2019’? Maar heeft u hier nog geen passende invulling aan kunnen geven? Kom dan de komende maandagen met uw sportkleding langs bij BC-Twello en doe direct mee en ervaar de badmintonsport. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van BC-Twello (www.bctwello.nl). Dit jaar is er geen open dag gepland want iedereen is een aantal keren gratis welkom op maandagavond.

woensdag 16 januari 2019

Deel dit bericht