Smashing afsluiting badmintonseizoen

Twello- Net als andere jaren heeft badmintonvereniging BC Twello het seizoen afgesloten met een eindtoernooi! Dit keer extra feestelijk, omdat er maar liefst vier gerespecteerde leden van de BC werden gehuldigd. Van links naar rechts op de foto staan Angenita Wolters (40 jaar lid) – John Bouwhuis (25 jaar lid) - Gonny Bosman (25 jaar lid) en Wim Kok (12,5 jaar lid).

Ook was er de trekking van de Kleine Clubactie. “Klein”, omdat de eigen leden door het kopen van loten kans maken op leuke prijzen en daarmee BC Twello steunen. Een smashing einde met veel leden en gezellige avond waren het resultaat.

Het toernooi was anders dan anders. De secretaris van de club wist namelijk iedere keer weer verrassende combinaties met en tegen elkaar te laten spelen. Elke keer een andere dynamiek en iedereen maakte kans om te winnen. Dit jaar mocht je bij één partij de “joker” inzetten waarmee je je puntenaantal kon verdubbelen. Uiteraard moest dit voor de wedstrijd worden gedaan en deze tactische beslissing pakte niet altijd even gunstig uit. Echter wel voor één van onze nieuwste leden, want hij mocht zich gelukkig prijzen met de eerste positie bij de heren.

BC-Twello kijkt terug op een succesvol badminton seizoen. Vergeleken met omringende verenigingen blijft BC-Twello een stabiele gezonde club met regelmatig nieuwe leden. De laatste jaren blijkt de badminton juist onder jongeren en mensen tot 40 jaar populairder te worden. Een trend die ook bij de BC waar te nemen is. Mocht u denken, ik wil ook wel eens proberen of badminton wat voor mij is noteer dan vast 3 september in de agenda, dan slaan we om 20.00h weer de eerste shuttles in van een nieuw seizoen in sporthal de Jachtlust. En we beginnen het jaar goed want op 15 september vieren we ons 9e lustrum want dan bestaat BC-Twello 45 jaar! Voor informatie kunt u terecht op onze website, www.bctwello.nl of telefonisch bij René Beem (06-275 383 47).

woensdag 4 juli

Deel dit bericht