Soccer girlzzz toernooi Voorwaarts

Twello- Vorige week was weer het oktober 4x4 meidenvoetbal toernooi “Soccer girlzzz” bij Voorwaarts Twello. Meer dan 60 meiden, in de basisschoolleeftijd, hadden de weg gevonden naar de Laene. Na een kort welkomstwoord gingen de meiden vol enthousiasme het veld op. De jongste meisjes deden allerlei oefeningetjes en ook nog een partijtje. De rest van de teams speelden een competitie in een poule van 4.

Het ging er fanatiek en sportief aan toe. Tussen het spelen van de wedstrijdjes door was er natuurlijk ook voor de speelsters een pauze met drinken en chips, waarna de meiden weer vol energie het veld op gingen. Aan het eind van de middag mochten de voetbalsters weer strijden om de traditionele penaltybokaal. De winnares van deze bokaal was dit keer Dide Groot Koerkamp. Ondertussen had de wedstrijdleiding even tijd om de standen te berekenen. Alle meisjes en publiek verzamelden zich na afloop van de penaltybokaal om de omroeptoren, vol spanning klopte ieders voetbalhart. Bij elke poule werd een winnaar uitgeroepen. In Poule 1 was dat “team Roze” bestaande uit Roos, Bente, Naouck en Imke. In Poule 2 waren dat “de Powergilrlzzz” bestaande uit Sanne, Roos, Danjela, Pien, Amy en Isa. In Poule 3 was dat “team Donkerblauw” bestaande uit Kim, Willeke, Babs, Celine en Vere.

Natuurlijk kreeg elke deelneemster weer de goody-bag mee naar huis van Etos Monique, sponsor van het meidenvoetbal bij Voorwaarts.
Mocht je nu denken…. Dat was leuk. Kom dan gerust een aantal keren geheel vrijblijvend mee trainen bij een van de teams van Voorwaarts, meiden of gemengd, het kan allemaal. Neem dan even contact op met de meidencommissie via de site www.voorwaartstwello.nl of mail naar natasja.berends@concepts.nl

woensdag 18 oktober 2017

Deel dit bericht