Sportraad Voorst op zoek naar sportievelingen!

Gemeente Voorst- De Sportraad Voorst is een klankbord en een adviesorgaan voor de gemeente en de sportverenigingen in de gemeente Voorst. De Sportraad is ingebed in de gemeentelijke organisatie en geeft gevraagd en ongevraagd advies bij ontwikkelingen rondom gezondheid en sport en bewegen. Voorbeelden van dergelijke ontwikkelingen zijn het vrijwilligers beleid van sportverenigingen, de veilige sportvereniging en de harmonisatie van huur- en subsidiebeleid. Ook helpt deze sportieve raad bij het organiseren van avonden voor sportverenigingen waarbij verschillende thema’s aan bod komen. Zo is er vorig jaar het succesvolle bestuurdersevent georganiseerd in samenwerking met Team Voorst Actief en Horesca Lieferink. Andere succesvolle evenementen van de Sportraad zijn een sportdag in samenwerking met het AOC en het fruitbomen project geweest.

De Sportraad bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Bas Kempers, Susan Lagodin, Weslie Gerrits, Olaf Keurntjes en Niek van Gurp. Sinds januari heeft deze groep geen voorzitter meer, aangezien Arne Pruijt na 8 verdienstelijke jaren afscheid heeft genomen als voorzitter van de Sportraad. In de praktijk blijkt dat uitbreiding van deze groep sportievelingen gewenst is. Met meer leden en een nieuwe voorzitter krijgt de Sportraad nóg meer van de grond en kunnen zij een nog grotere rol spelen binnen de Voorster samenleving.

Lijkt jou het leuk om eens aan te schuiven bij een vergadering om te kijken welke onderwerpen er besproken worden en of de Sportraad wat voor jou is? Je bent van harte welkom! Stuur een mail naar sportraad@voorstactief.nl, zodat de datum van de volgende vergadering kan worden doorgegeven. Meer informatie over de Sportraad Voorst vind je op www.voorstactief.nl/sportraad

woensdag 14 februari

Deel dit bericht