Succesvol Rabo Concours Hippique PSV Twello

Twello- “Een mooi concours op een prachtige locatie”, sprak chef de concours van PSV Twello Hebe Jan de Buijzer. “We hebben heel veel complimenten gekregen voor de gezellige locatie en het perfecte terrein. Het aantal inschrijvingen bleef wat achter bij de verwachting, maar een nadat we vorig jaar ons concours op het laatste moment moesten annuleren en nu op een nieuw locatie en op een nieuwe datum zitten kan dat het gevolg zijn. Dat zal volgend jaar vast en zeker beter zijn.”

De eigen ruiters van de organiserende vereniging deden het goed. Phileine Venhuis pakte een tweede plek met haar C-pony Rietheim’s Rio met 186 punten in de gecombineerde klasse L1/L2 alle categorieën. Roos Haarman deed hetzelfde met haar B-pony Speedy Gonzales in de klasse B. Bij de paarden verbaasde Lotte van de Leur iedereen (inclusief zichzelf) door maar liefst 214,5 punten bij elkaar te rijden op naar nieuw paard genaamd A Perfect Match K in de klasse B. Ook wist Leonie Hafkamp zichzelf in de prijzen te rijden in de klasse B op haar paard Zormi Lady.

Voor PSV Twello was het een primeur om een Bixie wedstrijd voor de allerkleinsten te organiseren. Erg leuk om deze hele kleintjes op een prille manier met de paarden sport bezig te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar. Voorzitter Ben van de Put dankte hoofdsponsor RABO en de 89 andere sponsors van het Concours Hippique en vergat ook de circa 60 vrijwilligers niet te bedanken, want alleen de combinatie van voldoende sponsors en vrijwilligers maakt het mogelijk om zo’n weekend met prachtige paardensport in Twello mogelijk te maken.

woensdag 14 juni 2017

Deel dit bericht