SV CCW16 start met verbouwing complex in Wilp

Wilp- Na meer dan twee jaar voorbereiding wordt deze week officieel gestart met de verbouwing van de sportaccommodatie van SV CCW16 aan de Molenallee te Wilp. De verbouwing omvat de uitbreiding van het aantal kleedkamers in combinatie met een volledige renovatie van de accommodatie. Het dak wordt vernieuwd, de kantine wordt opnieuw ingericht en de ontvangsthal en sanitaire voorzieningen worden volledig vernieuwd.

Tot en met december dit jaar zullen daarom alle sportactiviteiten worden gehouden op ons complex in Bussloo. Om hier alle wedstrijden te kunnen spelen worden hier twee extra tijdelijk kleedkamers neergezet.

Afgelopen woensdag zijn de contracten getekend voor de uitvoering van bouwkundige en installatietechnische deel van de verbouwing. Onder begeleiding van Kempink Bouwadvies te Twello worden deze uitgevoerd door een combinatie van aannemers die afgelopen jaren onze vereniging trouw hebben gesteund. Dit zijn Dijkhof Bouw te Klarenbeek, A.J. Bessels te Posterenk , Ten Hove Totaalinstallateur te Klarenbeek en W. Kroes Installaties te Wilp. Daarnaast leveren ook vele andere bedrijven hun bijdrage aan de verbouwing. Een vereniging als SV CCW kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Afgelopen weken zijn vrijwilligersteams dan ook al gestart met het leegruimen en de gedeeltelijke sloop van het complex. Ook voor de afbouw en inrichting van de nieuwe kantine zullen vele vrijwilligers worden ingezet. Zij worden hierin begeleid door onze buurman, de firma Westra BV te Wilp. De planning is om in de winterstop geheel te verhuizen naar onze gerestylede locatie te Wilp.

woensdag 5 juli

Deel dit bericht