SV Terwolde blijft punten binnenhalen

Terwolde- Met een toch wat gehavend team stapte SV Terwolde afgelopen zondag in de auto op weg naar Deventer. Hekkensluiter Koninklijke UD stond op het programma.

De eerste 5 tot 10 minuten was voor beide aftasten. Er stond een harde wind en door het weer van de afgelopen dagen was het veld niet al te best. SV Terwolde begon de druk wat op te voeren en kwam daardoor goed in het spel. De verdedigers van sv Terwolde kregen de ruimte om het een en ander op te bouwen met als gevolg een paar goede aanvallen met hele goede kansen. Een uitverdedigde bal zorgde er voor dat Robbert Bruijns de bal naast de cornervlag neer kon leggen. De bal kwam goed voor het doel waardoor Max van Gerrevink de bal perfect kon inkoppen.

De Terwoldenaren blijven de bal goed rondspelen maar het lage tempo van Koninklijke UD is helaas aanstekelijk. Uiteindelijk gaan de teams met 0-1 naar de thee. In de 2e helft probeerde UD het een en ander met de lange bal maar de verdediging van Terwolde had de zaken onder controle en daardoor was er geen druk. Ondanks het lage tempo en de 0-1 stand was Terwolde in alle linies een klasse beter. Een aanval van Jelmer Bellert vanaf de linker kant zag er veelbelovend uit waardoor de laatste man van UD in het 16 meter gebied aan de noodrem moest trekken. Koen Appelo mocht de bal op de stip leggen en schiet deze vervolgens zonder problemen tussen de palen. De wedstrijd verliep verder zonder grote spanningen en eindigde uiteindelijk in een 0-2 zege voor SV Terwolde. Julian Gerrits (speler uit de A) maakte afgelopen zondag zijn debuut bij SV Terwolde.

Volgende week spelen de streekderby SV Terwolde – V en L. De weersvoorspellingen zijn positief en we hebben vanaf 12:30 uur een leuk en gezellig programma. Kijk op www.svterwolde.nl.

woensdag 22 maart 2017

Deel dit bericht