SV Terwolde verlengt contract met trainers Sneller en Hafkamp

Terwolde- SV Terwolde, afdeling voetbal, heeft de contracten met hoofdtrainer Harold Sneller en keeperstrainer Johnny Hafkamp met een seizoen verlengt.

Sneller is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij SV Terwolde. De samenwerking tussen spelers trainers en het technische hart van de club gaat erg goed. Sneller kwam van Nieuw Heeten en is een super fanatieke trainer die een goede kijk op het voetbal gebeuren heeft. Hij heeft een redelijke eerste seizoenshelft gedraaid met zijn team in de vierde klasse. Na de promotie van vorig seizoen is de vierde klasse helemaal nieuw voor de trainer en zijn team. SV Terwolde is blij en trots met de verdere samenwerking.

Hafkamp is al jaren keeperstrainer bij SV Terwolde. Hij heeft al menig keeper bij SV Terwolde naar een hoger niveau gebracht. Hafkamp kent werkelijk alle ins en outs op het gebied van keepen. Hij heeft ook nauwe contacten met Ajax, Schalke en Anderlecht over het keepersgebeuren, die hij weer deelt binnen de Terwoldse club. SV Terwolde wenst beide trainers veel succes en vooral veel sportiviteit toe de komende anderhalf jaar.

woensdag 17 januari 2018

Deel dit bericht