SV Terwolde verliest 1e nacompetitie wedstrijd

WENUM-WIESEL- Afgelopen zondag moest Terwolde het tegen de 4e klasser WWNA uit Wenum-Wiesel opnemen. De mannen uit Terwolde hadden een moeilijke start. Nadat een goal van WWNA werd afgekeurd kreeg Terwolde wat meer controle over de wedstrijd. Na 25 minuten spelen weet Rick Bredenoort, uit een corner situatie, de bal in het goal te koppen.

SV Terwolde had de 2-0 moeten maken, maar in plaats daarvan mag WWNA de bal op de stip leggen.Net voor rust krijgt Terwolde een grote kans om uit te lopen maar helaas gaan ze met een tussenstand van 1-1- de kleedkamers in. Vlak na rust scoren de mannen uit Wenum-Wiesel de 2-1. Een hele duidelijke onterecht 2-1 vanwege een buitenspelsituatie. De hele achterhoede stond al met de armen omhoog. Toch wijst scheidsrechter Kok naar de middenstip. Niet heel veel later schiet een WWNA speler de bal hoog in en de 3-1 is een feit. In de laatste minuten mag WWNA ook nog een penalty nemen maar de bal beland gelukkig op de paal. Uiteindelijk blijft de stand op 3-1 staan en moeten de mannen uit Terwolde volgende week donderdag gas gaan geven om alsnog kans te maken voor promotie naar de 4 klasse. Kom donderdag ook kijken bij sv Terwolde – WWNA om 14:00 uur.