SV Twello komt sterk terug

Twello- De eerste 5 minuten begon de thuisclub sterk. In de 3de minuut schoot Jesse Knetsch net naast en even later kwam Max Smaal een teenlengte te kort. In de 8ste minuut schoot Danny Brand tegen de arm van aanvoerder Frank Wijnbergen binnen de 16 meter lijn aan en gaf scheidsrechter H. M. Kraayenvanger uit Zwolle een strafschop. Je kunt er voor fluiten maar ook niet. Jordy Stouten schoot keihard dwars door het midden en de 0-1 stond op het scorebord. Hierna was de thuisploeg duidelijk van slag. Het was allemaal net niet. De jongens met karakter zag je boven drijven. Na goed doorzetten van Berry van der Scheer kopte Cihan Özer in kansrijke positie naast. Vrije trappen van Max Smaal waren een prooi voor de keeper van Groen Wit Joep Vinke. De thuisploeg bleef drukken zonder echt gevaarlijk te worden. Via de counter bleven de gasten gevaarlijk met name door Manuel Suarez Escalante. In de 27ste minuut kwam Groen Wit vanuit een stilstaande situatie op 0-2. Van buitenspel wilde de scheidsrechter niets weten. Meestal had de thuisploeg balbezit, maar echt gevaar leverde dit niet op. Pal voor de rust liet de scheidsrechter doorspelen en kon Jordy Stouten op keeper Jay Koster afgaan Deze redde heel knap. Ruststand 0-2 en daar was weinig op af te dingen.

Na de rust een paar omzettingen bij de thuisploeg. Twee mogelijkheden binnen de 5 minuten. Maar even later ging Manuel Suarez Escalante er van door en schoot ver naast. Een vliegend schot van Frank Wijnbergen belandde in het zijnet. Na een dik uur spelen een geweldige actie van de ingevallen Tim Evers en 1-2 stond er op het scorebord. Nog meer druk naar voren van de thuisploeg. Knap hoe keeper Joep Vinke een schot van Frank Wijnbergen er uit ranselde en de kopbal van Delano Unaola daarna ging over. In de 74ste minuut kreeg Frank Wijnbergen zijn 2de gele kaart. De overtreding werd juist tegen hem begaan. De scheidsrechter dacht daar anders over. Met 10 man verder en nog meer energie erin stoppend. De ene na de andere aanval golfde op het doel van Groen Wit af. In de 89ste minuut werd de inzet beloond van de thuisclub. Jorden Roeterd kopte strak de 2-2 binnen. Een punt vandaag en zoals eerder beschreven moet je daar soms tevreden mee zijn.In de april maand een druk programma voor s v Twello. Donderdag 5 april a. s. thuis tegen TKA uit Apeldoorn. Aanvang 19.30 uur. Op 8 april a.s. uit tegen Be Quick in Zutphen. Aanvang 14.00 uur.