SV Twello krijgt met gelijkspel tegen Groen Wit te weinig

Twello- Soms ben je tevreden met een gelijkspel soms niet. Dat laatste was zeker deze keer het geval bij de spelers van s v Twello. Zij speelden een goede wedstrijd en kregen veel kansen om te scoren, maar te vaak stond de goede keeper van Groen Wit Joep Vink een doelpunt in de weg. De enige kans die Groen Wit kreeg in de 61ste minuut was voldoende om er een gelijkspel uit te slepen. Jammer want er had echt meer ingezeten deze wedstrijd. De wedstrijd begon aftastend. Weinig viel er het eerste kwartier te beleven. In de 16de minuut ging een vrije trap van Max Smaal wel over de muur maar ook over het doel van Groen Wit.

De thuisploeg bleef domineren zonder echt gevaarlijk te worden. Door Michiel Huising werden de gasten even gevaarlijk, maar de meeste mogelijkheden waren er aan de andere kant. Thijs Bellert kopte te zacht op het doel, Maarten Lutje Beerenbroek schoot te slap in en dan stond er altijd nog Joep Vink wanneer het echt gevaarlijk werd. In de 24ste minuut een pass op maat van Thijs Bellert op Nicky Eekhuis. Hij legde de bal terug op Maarten Lutje Beerenbroek. Met een heel subtiele beweging legde hij de bal boven in de hoek. Kansloos was keeper Joep Vink. Het wachten was nu op de 2-0 maar deze kwam niet. Ruststand 1-0 en dat was eigenlijk te weinig voor s v Twello.

Ook het eerste kwartier van de 2de helft viel er weinig te beleven. Totdat in de 61ste minuut vanuit een vrije trap Michael de Zwaan via de binnenkant van de paal zomaar de gelijkmaker binnenkopte. Even later drie kansen voor Max Smaal binnen de minuut, maar de bal ging er gewoonweg niet in. Daarna bleef s v Twello jagen op een doelpunt. Met name Tim Evers had weinig geluk met zijn schoten en waren ze gevaarlijk dan stond er altijd nog keeper Joep Vink. Zo verstreek de 2de helft en moest de thuisploeg oppassen voor de counter van Groen Wit. In de 83ste minuut een kans voor Tom Nijdeken maar zijn schot ging net naast. Maar dé kans was er in blessure tijd voor Tristan Roeterd. Van dichtbij schoot hij knap binnen, maar de reactie van keeper Jeroen Vink mocht er zijn. Zo eindigde de wedstrijd in 1-1. Groen Wit mocht tevreden zijn, maar s v Twello niet. Na een paar minuten extra tijd floot de goed leidende scheidsrechter Ferry van Ark uit Apeldoorn af.

Volgende week naar koploper Brummen. Misschien valt daar wel de volle winst te halen.