SV Twello viert 12,5 jarig jubileum

Twello- Ongekend mooi OMNI-spektakel, zo wordt het vieren van 12,5 jarig jubileum bij SV Twello ervaren. Met een gevarieerd spelprogramma in de sport- en turnhal konden de sporters elkaars sporten beter leren kennen. Van de glunderende gezichten was veel plezier af te lezen.

Als afsluiting van deze ochtend geen vette hap, maar een gezonde lunch voor alle 220 kinderen en de 30 spelbegeleiders. Dit allemaal mogelijk gemaakt door hun horecateam. Feestavond samen, één van de kernwaarden waar de vereniging op drijft, is er een mooi feest van gemaakt. 192 leden, jong en oud, en van alle afdelingen. Leden van motorclub De Megafoon stonden achter de bar en de muziek werd verzorgd door allround band What’s Next. Onder het genot van een drankje en een hapje van KokenmetCo is het een oergezellige avond geworden.

De jubileumfestiviteiten worden in de week van 5 tot en met 11 november afgesloten met open trainingen en lessen. Alle afdelingen stellen de trainingen en lessen deze week open voor niet leden en belangstellenden die kennis willen maken met de vereniging SV Twello in het algemeen en/of met een specifieke sportbeoefening bij SV Twello in het bijzonder.

De eerste 12,5 jaar zitten er op en nu op naar 25 jaar! Het algemeen bestuur gaat de komende twee jaar de lijnen uitzetten om de vereniging verder toekomstbestendig te maken.

woensdag 7 november

Deel dit bericht