sWitChsports21 officieel geopend

Twello- Met het doorknippen van een lint werd de opening van sportstudio sWitChsports21 een feit. De sportinstructeurs Wim v/d Sluis en Christel v/d Hel kunnen na vele maanden van voorbereiding aan de slag.

De gelegenheid om (meer) te bewegen en te sporten is met de nieuwe locatie aan de H.W.Iordensweg 28 in Twello flink toegenomen. Bewegen en sporten is van grote invloed op het algehele welzijn, als dit gebeurt onder toeziend oog van gekwalificeerde lesgevers is dit uiteraard een pluspunt. Bij de nieuwe sport studio kunt u verzeker d zijn van persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding bij de door u beoefende sport.

De gecertificeerde sportinstructeurs Christel v/d Hel en Wim v/d Sluis benadrukken dat de nieuwe sportstudio met name de laagdrempeligheid in het vaandel heeft. Jeugd, volwassenen en senioren kunnen hier terecht om op professionele wijze deel te nemen aan zowel groepsleden als personal training in Body pump, X Core, spinning, Switch Circuit, Bootcamp, Switch Senior, Bokszak Training, Jiu Jitsu en Personal Training.

Voor verdere info: wwwssivicta.nl of www.sWitChsports21.nl

Christel v /d Hel en Wim v/d Sluis gaven met het doorknippen van een lint toegang tot de nieuwe sportstudio sWitChsports21.

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht