Tennisvereniging De Boerehofstee weer open

Wilp- Tennisvereniging De Boerehofstee in Wilp maakt in 2017 een professionaliseringsslag. Komend jaar zullen de banen worden voorzien van milieuvriendelijke LED-verlichting. Deze verlichting betekent een geweldige verbetering voor de spelers, omdat zij beter en directer licht krijgen op de plaatsen die nodig zijn voor een goed tennisspel.

De energiekosten zullen voor De Boerehofstee met de helft teruglopen, hetgeen een enorme besparing voor de vereniging zal betekenen. De LED-verlichting wordt aangebracht door sportverlichting.com.

Verder is de Boerehofstee vooral bekend om zijn gezelligheid met tennis op recreatief- en eredivisie niveau.
Ook zullen de trainingen verder worden geprofessionaliseerd, voor zowel de recreatieve spelers als voor de gevorderde tennissers. Voor kinderen komen er bovendien speciale groepslessen waardoor de kosten relatief laag zullen blijven.
Het lidmaatschap van De Boerehofstee is voor nieuwe leden laag in vergelijking met vele andere verenigingen. Een algemeen lidmaatschap voor nieuwe leden wordt in 2017 aangeboden voor slechts 99 euro per jaar. Een daglidmaatschap kost jaarlijks 60 euro en voor een jeugdlidmaatschap hoeft slechts 1 euro te worden betaald.

Open dagen
1 april van 15:00 tot 18:00 uur en
22 april van 15:00 tot 18:00 uur

Tennisleraar Eddy Schol en enige leden zullen u van harte welkom heten. Een hapje en drankje staan voor u klaar!

Belangstellenden kunnen zich tevens als team voor een competitie opgeven.

Zie voor meer info de advertentie verderop in dit blad of op onze website. U kunt ook bellen met voorzitter Marc de Boer, telefoon: 06 -53 35 57 47.

woensdag 29 maart 2017

Deel dit bericht