Thuiswedstrijden Trias

Trias 1 – De Veluwe 2

Het afgelopen weekend speelde het eerste team van Trias een thuiswedstrijd tegen De Veluwe uit Apeldoorn. Dit was een heuse derby wedstrijd met volop strijd van beide kanten. Ondanks het strijdlustige plan van de vereniging uit Twello wist toch telkens de Veluwe tot het langste eind te trekken. De eerst zes wedstrijden werden allen gewonnen door de uitploeg. Vervolgens wist Trias in de laatste partijen toch nog 3 winstpartijen te pakken. Eindstand 3-7.

Trias 2 – Wijhe 2

Mees Snoek, Kyan Broekersen Milan Munning namen het in hun wedstrijd op tegen het tweede team van Wijhe. Nadat de eerste partij verloren werd nam Trias het initiatief in handen. Het trio wist wedstrijd na wedstrijd winnend af te sluiten. Echter alleen wedstrijd zes werd er nog een punt weggegeven aan Wijhe. Dit bracht uiteindelijk een 8-2 stand op het scorebord.

Trias 3 – Wijhe 3

Een tafel verderop werd precies dezelfde wedstrijd gespeeld. Quinten Gerritsen, Stijn Kaminga en Floortje Gerritsen namen het ook op tegen een team uit Wijhe. In wedstrijd 1 wist Quinten er jammerlijk niet voor te zorgen dat de eerste partij werd gewonnen. Vervolgens wisten zijn teamgenoten allebei wel hun punten binnen te sprokkelen. In zijn laatste wedstrijd wist ook hij een punt te behalen. Hierdoor eindigde ook deze Trias – Wijhe in 8 -2.

Trias 4 – HATAC 2

Wes Zweers, Joep Kamminga en Boris Horstink kregen HATAC uit Haaksbergen op bezoek. In de eerste wedstrijd moest Joep zijn hoofd buigen ten opzichte van zijn directe tegenstander. Zijn teamgenoten wisten vervolgens deze achterstand om te buigen in een voorsprong. Uiteindelijk wist Joep ook zijn nodige punten binnen te slepen. Dit bracht de eindstand tot 6-4.

woensdag 20 november

Deel dit bericht