Toekomstvisie Sportief Evenwicht Twello

Twello- Sportief Evenwicht Twello organiseert al 25 jaar sportactiviteiten voor jongeren en ouderen met een beperking in de gemeente Voorst. Wekelijks sporten de deelnemers op diverse locaties ondersteund door een grote groep vrijwilligers.

Toekomstvisie

Om te voldoen aan de interne bestuurswensen en die van de sporters/vrijwilligers heeft het bestuur besloten om een beleidsplan te ontwikkelen voor de komende jaren. Onder begeleiding van verenigingsadviseur Wilco Huisman heeft er een eerste inspirerende bestuurssessie plaatsgevonden op woensdag 6 september.

Meedenken

Op dinsdag 26 september om 19.30 uur in Kulturhus Jachtlust staat er een 2e avond gepland waarbij Sportief Evenwicht Twello een brainstormsessie organiseert waar direct betrokken vrijwilligers en organisaties voor worden uitgenodigd. Voelt u zich ook betrokken bij deze doelgroep, of heeft u veel kennis en ervaring die u wilt delen, dan nodigen wij u ook van harte uit om deel te nemen aan deze sessie. U kunt zich aanmelden bij voorzitter Ben Hutten via b.hutten44@upcmail.nl .

woensdag 13 september 2017

Deel dit bericht