Trainer-Coach Helma Meijerman gaat Voorwaarts verlaten

Twello- Afgelopen week heeft Helma Meijerman te kennen gegeven aan het eind van het seizoen 2018-2019 te stoppen als trainer-coach van Dames1 van Voorwaarts Handbal.

Meijerman is bezig aan haar vierde seizoen bij Voorwaarts en komt met het team Fit & Fun Voorwaarts Dames1 uit in de eerste divisie. Ze is gedreven en zorgt voor de nodige variatie om de speelsters te prikkelen en verbeteren. In de afgelopen seizoenen heeft Meijerman bewezen van absolute meerwaarde te zijn voor de afdeling Handbal van omnivereniging Voorwaarts Twello.

In 2015-2016 startte Meijerman met haar team in de tweede divisie. In het tweede seizoen werd Dames1 met vlag en wimpel kampioen en promoveerde naar de eerste divisie. Vorig seizoen was voor Voorwaarts een ongekend topjaar met nacompetitie en tot de laatste speeldag kans op promotie. Ook dit seizoen staat het team onder de gepassioneerde leiding van Meijerman er goed voor. Inmiddels is de eerste speelronde afgesloten met 24 punten, slechts één wedstrijd werd verloren en afgelopen weekend is de tweede periodetitel behaald. Daarmee is Fit & Fun Voorwaarts Dames1 verzekerd van een plek in de nacompetitie. Ook in de beker is het team succesvol met twee overwinningen. Met veel vertrouwen begint de ploeg uit Twello dan ook komende zondag aan de terugronde met de wedstrijd tegen Fortissimo in Cothen.

Voorwaarts dankt Meijerman alvast voor haar inzet binnen de vereniging als trainer-coach maar bovenal als mens voor vier succesvolle seizoenen.

woensdag 19 december 2018

Deel dit bericht