Trias 1 – De Veluwe 1

Twello- Femke van Schaik, Thomas Wijnhout en Amber Schierholz speelden namens Trias het afgelopen weekend tegen de Veluwe uit Apeldoorn. In deze belangrijke wedstrijd voor beide teams werd er volop gestreden. Amber en Thomas wisten telkens achter het net te vissen en konden hierdoor geen punten voor Trias binnen slepen. Femke daarentegen wist twee van haar drie enkels winnend af te sluiten. De wedstrijd eindigde hierdoor in een 2 – 8 overwinning voor de Veluwe. Door dit bittere verlies zal Trias volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse in verband met degradatie.

Trias 2 – De Veluwe 3
Ook Trias 2 nam het op tegen een team van de Veluwe. Levi van Hunnik, toch wel de man in vorm dit seizoen bij Trias wist ook deze wedstrijd 2 punten te pakken. Mees Snoek en Kyan Broekers kwam telkens iets tekort waardoor de eindstand van 2 – 8 uiteindelijk ietwat geflatteerd eindigde.

Trias 3 – De Veluwe 7
Op tafel drie werd er een kampioenswedstrijd gespeeld afgelopen zaterdag. Dit Veluwe team had aan twee punten genoeg om kampioen te worden in de 5e Klasse poule D. Trias, de nummer 3 van deze competitie kon dit feestje van de Apeldoorners niet bederven. Sem Zweers, Floortje Gerritsen en Nienke Wijnhout moesten helaas concluderen dat de Veluwe de terechte kampioen is geworden dit jaar. Eindstand 0 -10.

Trias 4 – Vitesse 2
Op tafel vier speelden Milan Munning, Quinten Gerritsen en Boris Horstink een ongelukkige wedstrijd tegen het Hengelose Vitesse. Het team uit Hengelo reisden vol vertrouwen af naar Twello. Het Overijsselse team had immers nog een kleine kans op het kampioensschap. Ondanks een aantal spannende partijen wist Vitesse wel telkens aan het langste eind te trekken. Eindstand 0 – 10.

Trias 5 – Harderwijk 1
Joep Kamminga en Wes Zweers hadden afgelopen zaterdag hun laatste kans om niet als laatste te eindigen in hun competitie. Ze moesten het afleggen tegen Harderwijk. Dit bleek een zeer zware dobber te zijn voor het duo. In toch wel gelijkopgaande partijen waren de jongens van Harderwijk toch steeds de gevierde personen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd geflatteerd in 0 -5.

Trias 6 – De Veluwe 8
Noa Keukens en Raffaella Nettuno speelden het afgelopen weekend een soort van generale repeitie tegen de Veluwe. Volgende week is namelijk de allesbeslissende wedstrijd om de (ene)laatste plaats tussen Trias en Effekt. Het Triasduo wist dat dit een lastige wedstrijd bleek te worden en dat was ook het geval. De Veluwe bleek echt een maatje te groot voor Noa en Raffaella. Eindstand 0 -5.

woensdag 5 december

Deel dit bericht