Trias 2 en 5 strijden om koppositie

Twello- Afgelopen zaterdag stond alles in het teken van de wedstrijd Trias 2 tegen Trias 5 om de koppositie in de Startersklasse D. Trias 2 is vooraf licht favoriet omdat fit team vorig jaar ook al competitie heeft gespeeld. Trias 5 is dit jaar net begonnen, voor hun is het allemaal nog nieuw.

Trias 3 speelde tegen Vined 2 uit Heerde. Nienke Wijnhout begon sterk door de eerste wedstrijd overtuigend te winnen. Nadat Noa Keukens haar partij verloor wist Floortje Gerritsen haar partij te winnen en Trias weer op voorsprong te brengen. Helaas werd hierna het dubbel verloren en ook Noa moest de winst aan haar tegenstander laten. De einduitslag is dus 3-2 in het voordeel van Vined 2.

Dan Trias 2 tegen Trias 5. Wat een wedstrijd! De eerste wedstrijd wist Trias 5 met Milan Munning te winnen van Quinten Gerritsen. Maar hiervoor waren wel 5 spannende games voor nodig. Hierna volgde Stijn Kamminga (team 2) tegen Mees Snoek (Trias 5). Ook hier winst voor Trias 5. In 5 super spannende games wist Mees Snoek ongeslagen te blijven. Trias 5 stevende af op een sensatie. Maar het dubbel van Trias 2, met Kyan Broekers en Quinten, wist te winnen van Mees en Milan. Ook na het dubbel stoomt Trias 2 door. Kyan, die nog geen wedstrijd heeft verloren, wint van Mees in 3 games. Want een spanning in deze topper 2-2. De laatste wedstrijd tussen Stijn Kamminga en Milan Munning werd echt een thriller. Milan komt voor met 2 games maar Stijn geeft niet op. En Stijn weet de 2-0 achterstand om te zetten in een 3-2 voorsprong. Prachtige wedstrijd met een einduitslag van 3-2 voor Trias 2. En ter afsluiting Trias 2 en ook Trias 5 delen na zaterdag samen de koppositie.

woensdag 14 februari

Deel dit bericht