Trias kersttoernooi groot succes

Twello- Het Trias-pand in Twello bruiste weer als vanouds tijdens het kersttoernooi tafeltennis voor basisscholieren. Ruim 40 kinderen van groep 3 t/m 8 streden onderling om de eerste prijs. Voor de jongste van groep 3/4 werden de wedstrijdjes afgewisseld met behendigheidsspelletjes. Balletje hoog houden, touwtje springen en tegen muur aan tafeltennissen. Ook daar konden de kinderen punten mee verdienen en meegeteld met de punten die ze in de wedstrijdjes behaalden.

Groep 5 t/m 8 streden in de andere zaal. In verschillende poules werden de wedstrijden gespeeld. Waarna er heuse halve finales waren en vervolgens om 12.30 uur de finale onder grote belangstelling van alle ouders. De jeugdleden van Trias zorgden voor een vlekkeloze organisatie door te tellen.

De winnaars van het kersttoernooi zijn: Groep 7/8: 1e Ivan Gerritsen, obs de Hietweide. 2e Milan Munning, obs de Hietweide. Groep 5/6: 1e Jorn Top, cbs de Kleine Wereld. 2e Thomas Munning, obs de Heitweide. Groep 3/4 meisjes: 1e Roos Gerritsen, obs de Hietweide. 2e Merle von Pickartz, kbs Martinus. Groep 3/4 jongens: 1e Wes Zweers, obs de Hietweide. 2e Joep Kamminga, kbs de Wingerd.

maandag 8 januari

Deel dit bericht