Triasjeugd weer van start

Trias 1 – Heino 1

Nadat de scholen al enkele weken aan de gang waren, mochten de jeugd spelers van Trias ook weer aan de start van het nieuwe seizoen verschijnen. Femke van Schaik, Thomas Wijnhout en Amber Schierholz speelden namens Trias 1 een beladen duel tegen Heino. De vereniging uit Overijssel begon zeer overtuigend aan de wedstrijd. In partij 3 wist Femke de spanning terug te brengen in de wedstrijd naar 1 – 2. Waarnaar de dubbel weer werd gewonnen door Heino keek het Triasteam opnieuw tegen een achterstand aan met 2 punten verschil. In het tweede deel van de ochtend kwam Trias mede dankzij winstpartijen van Thomas en Amber langszij. Eindstand: 5 – 5.

Trias 2 – Torenstand 2

Trias 2, met dit jaar Levi van Hunnik, Kyan Broekers en Mees Snoek speelden afgelopen zaterdag tegen Torenstad uit Zutphen. Levi begon sterk aan de wedstrijd maar zag helaas zijn teamgenoten de punten verspelen. Waarnaar ook de dubbel verloren werd bleek het een lastige dag te worden voor de Twellonaren. Mees en Kyan bleken niet helemaal hun dag te hebben, integendeel voor Levi. Hij wist al zijn partijen winnend af te sluiten waardoor de schade voor Trias beperkt bleef: 3 – 7.

Trias 3 – GTC 2

In Trias 3 spelen dit jaar Floortje Gerritsen, Nienke Wijnhout en Sem Zweers. Dit team blijkt geweldig samen te kunnen spelen. In de eerste wedstrijden wist het trio telkens de punten in eigen beheer te houden. Ook na het behalen van de dubbel denderde het team over GTC heen. Uiteindelijk behaalde Trias de maximale score. Eindstand: 10-0.

Trias 4 – Hatac 2

Milan Hunning en Quinten Gerritsen begonnen namens Trias 4 ijzersterk aan de wedstrijd. Beide wisten hun eerste partij in drie games te winnen. Hatac wist vervolgens wel iets terug te doen. Door na de dubbel op gelijke hoogte te eindigen. Uiteindelijk wist Trias verder uit te lopen, mede ook door winstpartijen van Boris. De ploeg uit Twello won zeer verdienstelijk met 6 – 4.

woensdag 19 september 2018

Deel dit bericht