TTV Trias benoemt 2 leden van verdienste

Twello- Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van tafeltennisvereniging Trias zijn Dolf Diamant en André Clappers benoemd tot lid van verdienste. In zijn nieuwjaarstoespraak memoreerde allereerst voorzitter Bas von Pickartz de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, waaronder het overlijden van erelid Esse Hulshof en het vernieuwde dak op het Triaspant.

Daarna werden Dolf en André verrast met hun benoeming tot lid van verdienste en werd hen de aanwezigheid van familieleden plots duidelijk. Dolf en André zijn al zeer lang trouwe leden en hebben hun benoeming te danken aan hun jarenlange inzet binnen de club voor de ledenadministratie/jeugdafdeling respectievelijk meerdere bestuursfuncties. De avond werd vervolgd met een gezellig dubbeltoernooi. De wedstrijdspelers gaan zich nu weer opmaken voor de voorjaarscompetitie die eind januari van start gaat.

Wil je een keer komen kijken of mee doen? Kom dan gerust eens binnen bij Trias (Stinzenlaan 89). Kinderen kunnen vrijblijvend een training meedoen op woensdag vanaf 17.30 en op vrijdag vanaf 16.30 uur. De senioren trainen op woensdagavond om 20.00.

woensdag 16 januari 2019

Deel dit bericht