Uitslagen Oortveldruiters

Empe- Op het concours in Voorst hebben diverse combinaties van de Oortveldruiters zich weer van hun beste kant laten zien. Voor enkelen was dit met hun viervoeter het eerste buitenconcours en ze hadden nog geen idee hoe hun paard/pony op zo’n concours zou reageren. Maar de ruiters waren tevreden over hoe het verliep.

Bij het springen werd Karlijn Reinders met Lady met een foutloze rit in de klasse B cat. DE en een foutloze barrage 5e. Dat was net buiten de prijzen, maar wel haar eerste winstpunt met springen dus was ze super tevreden. Corine Smies reed met Fatboy in de BB klasse een foutloze rit met 1 strafpunt wegens tijdsoverschrijding, dus was ze ook heel tevreden.

In de dressuur was er voor Sophie Buis met Pleasure klasse B cat. CDE een 4e en een 1e prijs. Corine Smies verdiende ook een 1e prijs met Fatboy klasse M1, Jacquelien Boesveld werd met Davinia klasse L1 3e en Leonie Verkerk met Angel 4e. Verder waren er winstpunten voor Daniëlle Barmentloo met Zornellie klasse B, Isa Muller met Star klasse B cat. CDE en Eline van Roemburg met Tyson klasse M1 .

woensdag 16 mei

Deel dit bericht