Vele enthousiaste sporters bij Sportief Evenwicht Twello (SET)

Twello- Sporten is voor iedereen is het motto van SET. Jong, oud of een beperking is voor SET geen beperking. Een groepje sport wekelijks op de vrijdagavond bij de Boombosch met heel veel plezier en gezelligheid. Deze week is het thema benen, die krijgen wat extra aandacht met de oefeningen. daarnaast worden de fitnessapparaten ingezet.

Nettie van Voorst en Truus Pol zijn ook trouwe sporters in deze groep. Truus Pol, jaren zelf als vrijwilligster actief geweest bij het zwemmen, vanaf het begin, een kleine 25 jaar. Daar is ze nu mee gestopt. De fitness zit ze al jaren bij, is aan de Martinusweg begonnen zo’n 15 jaar geleden.
Wat schouderklachten kan ze goed handelen door hier actief te blijven. Ze vind het heel prettig dat er begeleiding bij is en ze zal niet gauw overslaan, het is hartstikke leuk zegt Truus. Zo heeft SET(www.sportiefevenwichttwello.nl) ook de mogelijkheid om te zwemmen op zaterdag in de Schaeck van 12uur -13uur met begeleiding. SVrijdagavond is er Fitness in combinatie met sport en Spel aan de Zuiderlaan. Voel je welkom om bij ons te komen sporten.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht