Vera van de Sluis Gelders Kampioen klasse M1

Bussloo- Afgelopen weekend zijn twee leden van PPSV Bussloo afgereisd naar Hulshorst en Nunspeet voor de Gelderse Kampioenschappen dressuur pony’s. Zowel Loïs Reusken als Vera van der Sluit hebben goed gepresteerd in de ring!

Vera van de Sluis, klasse M1 en Z1

Op zaterdagavond in Nunspeet behaalde Vera van der Sluis met Casablanca Emelwerth 60,00% in de klasse Z1. Het was rennen en vliegen voor Vera, want zij mocht ook op zaterdagavond in Hulshorst starten met Hoppenhof’s Morrison in de klasse M1. Deze combinatie kwam, zag en overwon! Met 200 en 201 (bij een jury zelfs 10 punten los van de nummer twee) mag Vera zich Gelders Kampioen klasse M1 noemen en heeft ze een ticket weten te bemachtigen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Deze worden op 9 maart in Ermelo verreden.

Loïs Reusken, klasse B

Op zaterdagmiddag verscheen Loïs Reusken met Dorink’s Diwa in de ring in Hulshorst. Deze combinatie behaalde 194,4 en 192,5 punten in de klasse B. Dit was goed voor een zevende plek van de 24 deelnemers! Deze mooie prestatie belooft nog wat voor de toekomst, want Loïs en Dorwink’s Diwa zijn nog geen jaar een combinatie en zijn tijdens dit indoorseizoen samen gestart met het rijden van wedstrijden. Loïs Reusken en haar pony veelbelovende combinatie.

woensdag 30 januari

Deel dit bericht