VHC hanteert medaille-hark

Twello- Hockeyclub VHC had afgelopen weekend flink wat herfstkampioenen: meisjes A1, C1, D1, D2, 8E, E2, MIXF1 en het Jong Dames team. Voor de thuisspelende teams was de voorzitter aanwezig om de medailles uit te reiken. Maar hoe reik je in coronatijd medailles uit? De voorzitter bedacht een ludieke oplossing. Met een grote grindhark kon hij de medailles coronaproof uitreiken.

‘‘Natuurlijk is het ludiek bedoeld, maar er zit een tweede gedachte achter’‘, stelt voorzitter Johan Homan. ‘‘Iedereen wordt er op deze manier op geattendeerd in wat voor bijzondere situatie we momenteel zitten. Het heeft natuurlijk iets treurigs dat de kampioenen niet onder luid applaus van ouders, opa’s en oma’s kunnen worden gehuldigd.’’ De kinderen vonden het erg leuk en onthouden deze medaille waarschijnlijk als beste. En medaille-hark kwam later die middag ook goed uit bij de kampioenen van C1, meisjes van 13. ‘‘Ik vermoed dat die het ook wel fijn vonden om niet omhelst te hoeven worden door deze oude man…’’

Voor de uitspelende kampioenen had de voorzitter een filmpje opgenomen, waardoor de huldiging digitaal kon worden gedaan. De kampioensfeesten volgen uiteraard zodra het weer mag. Alle kampioenen gefeliciteerd en op naar de volgende speelronde!

woensdag 7 oktober

Deel dit bericht