VHC Hockeytoernooi in tropische sferen

Twello- Op zondag 2 juli organiseerde VHC Twello voor de vijfde keer het VHC Hockeytoernooi. Een zes-tegen-zes toernooi voor zowel ervaren als onervaren hockeyers uit de regio. Ruim 300 sportievelingen betraden de velden aan de Zuiderlaan en hebben genoten van een geweldige dag. In exotische tenues, met kleurrijke sticks, sambaballen met effect en Braziliaanse moves. Dat klinkt tropisch. Net als het thema van deze jubileumeditie: Rio Summer Vibes.

De club heeft de afgelopen maanden met hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsoren een mooi toernooi in elkaar gedraaid. Geheel in Braziliaanse sferen hebben onervaren, ervaren en 35+ teams tegen elkaar gestreden om de felbegeerde titel. Teams die niet op het veld maar op andere terreinen schitterden, werden verrast met de poedelprijs en prijs voor de origineelste outfit.

Na de prijsuitreiking ging het feest nog lang door. Tot ver na zonsondergang. DJ’s Rhandy Bishop, B.E.K.S., Bombay en Alex Plattèl kregen met hun beats alle vermoeide voetjes van de vloer. Een swingende afsluiting van een mooi hockeyseizoen.

woensdag 5 juli

Deel dit bericht