VHC Twello en Rabobank tekenen nieuwe overeenkomst

Twello- Afgelopen week werden de handtekeningen gezet onder een nieuwe samenwerking tussen de Rabobank en VHC Twello. De samenwerking richt zich erop om VHC Twello voor nu en in de toekomst de verbindende rol te laten behouden op het vlak van sport en cultuur.

Namens Rabobank werd de handtekening gezet door de heer Feike Lemstra. Johan Homan, voorzitter van VHC Twello tekende namens de hockeyclub het tweejarig contract dat zich richt op drie pijlers; een financiële bijdrage, een praktische bijdrage, zoals de Rabo-hockeyclinics en de Rabobank voorziet VHC Twello van advies.

Hiermee kan VHC Twello verder met de koers die is ingezet; een gezellige plek, waar de leden zich thuis voelen en waar nieuwe leden zich welkom kunnen voelen. Daarnaast is er bij VHC Twello veel aandacht voor gezond leven. Naast het vele sporten, let de club ook op wat er na de wedstrijden aan de bar te verkrijgen is. VHC Twello gaat voor lekker en gezond wat uitstekend past bij de nieuwe slogan van VHC Twello: Hockey bij VHC Twello, gezond en gezellig voor iedereen!

Wil je een keertje zien hoe het er bij VHC Twello aan toe gaat? Of wil je komen hockeyen? Kom dan lekker meetrainen en kijk of hockeyen ook leuk is voor jou. Natuurlijk kun je ook gewoon eens langskomen: onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of een ‘gezonde hap’ een hockeywedstrijd bekijken. VHC Twello geeft je een warm welkom. Hockey bij VHC Twello, gezond gezellig voor iedereen!

woensdag 13 maart

Deel dit bericht