VHC Twello: Meisjes C1 kampioen

Twello- Afgelopen zaterdag was het spannend voor meisjes C1. De wedstrijd winnen, betekende het kampioenschap. De meiden kwamen in de eerste helft met 0-1 achter, vlak voor rust werd het 1-1. Na de rust kwamen de meiden goed op gang en scoorden nog vijf keer. Met een prachtige eindstand van 6-1 werden ze gehuldigd als zeer verdiende kampioenen.

De andere teams hebben het ook geweldig gedaan, zij hebben goed gestreden binnen hun eigen poule. VHC Twello heeft met de teams de gehele regio doorkruist en kan weer terugkijken op een mooi hockeyseizoen. Het seizoen is dan weliswaar ten einde, bij VHC Twello wordt gewoon door gehockeyd. De komende weken zijn er verschillende toernooien ter afsluiting van het seizoen en daarna start het zomerhockey weer. Iedere donderdagavond vanaf acht uur voor iedereen vanaf de C-leeftijd(13 jaar).

Komend seizoen start VHC Twello met een nieuw veterinnenteam. Voor sportieve dames vanaf 30 jaar die onderdeel willen uitmaken van een oergezellig team; met veel hockey en met veel gezelligheid. Is het al weer een aantal jaar geleden dat je hebt gehockeyd, of hebt je het zelfs nog nooit eerder gedaan, stuur een mail naar TC@vhctwello.nl en doe gewoon eens een keer mee.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht